Wat we eerder deden

Projecten

Out Of The Rat Race | OOTRR is je partner in productie van A tot Z. We begeven ons enerzijds op het vlak van video en TV, met inhoudelijke video’s in opdracht of (live) TV-programma’s. Anderzijds maken en bedenken we live evenementen in de breedste zin des woords. Van een Koninklijke opening tot een personeelsfeest, tot een inhoudelijk congres of marketingcampagne. Meer lezen over wat we doen? Kijk eens hier.

Onze opdrachtgevers

Ervaringen

“Ruim drie jaar geleden, hartje corona-tijd, werd ons een plan gepresenteerd met als titel ‘Concert van Hoop’. Een nog niet-bestaande producent wilde primetime op NPO 1 een hoopgevend event organiseren, met de top van Nederlandse artiesten onder orkestrale begeleiding, op een podium in een verlaten Ahoy… Het toen geboren Out Of The Rat Race heeft het helemaal waar gemaakt. Er volgde een tweede editie en er volgde een totaal ander programma met Jochem Myjer vanuit de luchtballon. Jessica, Henkjan en Maarten, vanuit de EO veel dank voor de mooie samenwerking.”

Alexander Pleizier, EO

“Ik wil jullie bedanken voor de super fijne samenwerking. Was werkelijk een feestje!”

Suzanne Kouwenhoven, Hete Peper

Het feest was echt top geregeld, alles was aanwezig: gave bands, genoeg te doen en voor ieder wat wils, dus alle hulde voor de organisatie.” 

Medewerker, HVC

Contentmakers met altijd hoge kwaliteit en connectors met een groen hart!”

Cynthia van Zwol, Wereld Natuur Fonds

“Apeldoorn Partners heeft samen met OOTRR de eerste editie van het Royal Light Festival georganiseerd. Een lichtfestival dat het royale en groene karakter van Apeldoorn uitlicht. Wij hebben OOTRR als een zeer kundige partij ervaren. Gepassioneerd en bevlogen. Met soms discussies op het scherpst van de snede, maar altijd met het gezamenlijke doel voor ogen. Het Royal Light Festival was een doorslaand succes en wordt uitgebouwd tot een jaarlijks, landelijk trekkend festival dat Apeldoorn op de kaart zet. Wij hebben er veel vertrouwen in dat OOTRR dit festival tot grote hoogte zal brengen waar ondernemers en inwoners van Apeldoorn van zullen profiteren. 

Claudi Groot Koerkamp, Apeldoorn Partners

Wij werden, op ons verzoek, nauw betrokken bij het hele proces waarbij onze wensen en afwegingen goed werden door vertaald. Dankzij de specialisaties binnen OOTRR en de samenwerking die zij hebben met zeer professionele, externe partijen, een geweldige productie als eindresultaat! Boven verwachting!

Miranda Odinot, Paleis Het Loo

Werken met OOTRR was een feest. De opening van ons nieuwe museum Beeld & Geluid in Hilversum was zo groots, mooi en meeslepend dat iedereen die dat heeft meegemaakt er steeds over begint. 

Eppo van Nispen tot Sevenaer, Beeld en Geluid