Groener!

Duurzaamheid

Klimaatverandering raakt ons allemaal. Daarom neemt Out Of The Rat Race | OOTRR haar verantwoordelijkheid en beperken wij onze milieubelasting tot een minimum.

Hoe uit zich dat? Iedere productie proberen wij opnieuw na te gaan of onze keuzes duurzaam zijn, en hoe wij groener kunnen produceren. Dat gaat over grote zaken, zoals het gebruik van ledverlichting, het minimaliseren van afval, en het kiezen voor lokale partners, maar ook over kleinere zaken, zoals digitale documenten in plaats van printwerk, carpoolen met collega’s, en het hergebruik van producten.

Daarnaast kijken wij niet naar wat wij kunnen doen voor een bedrijf, persoon of stad, wij kijken ook naar wat wij kunnen achterlaten. Wij vinden de sociale impact van al onze evenementen belangrijk. Om een zo duurzaam mogelijk effect te bereiken, werken wij graag nauw samen met de lokale gemeenschap.

Wij proberen niet enkel onze eigen ecologische en sociale voetafdruk te reduceren, maar trachten ook onze handafdruk te vergroten, en andere te inspireren ook duurzamer te leven. Dit doen wij met onze content, zoals het programma ‘Jochem in de Wolken’.

In onze weg naar duurzame producties, doen wij ons best, maar hebben wij nog genoeg slagen te maken. We staan dan ook altijd open voor idee├źn en initiatieven van onze klanten, kennissen en vrienden. We zijn er nog niet, maar blijven keer op keer zoeken naar oplossingen hoe het beter kan. Ook dat is Out Of The Rat Race.